Princess Traveller fotokoffer set

299.95

Meer informatie over de fotokoffer set:
Set: koffer 102 liter, 66 liter en 36 liter (cabinsize)
Merk: Princess Traveller
Materiaal voorzijde: 100% super sterk polycarbonaat
Materiaal achterzijde: stevig en slagvast kunststof (ABS)
Materiaal print: 0,4 mm dik polyprop
Kenmerken van de inkt: UV bestendig, milieuvriendelijk en watervast
Wielen: 4 zwenkwielen
Extra : alleen de voorkant kan gepersonaliseerd worden

Fotokoffer XXL:
Afmetingen: 77 x 52 x 27 cm
Gewicht (leeg): 6 kg
Inhoud: 102 liter

Fotokoffer XL:
Afmetingen: 67 x 46 x 24 cm
Gewicht (leeg): 4 kg
Inhoud: 66 liter

Fotokoffer cabinsize:
Afmetingen: 55 x 35 x 20 cm
Gewicht (leeg): 2,6 kg
Inhoud: 36 liter

Categorië

Beschrijving

Reis in stijl met jouw gepersonaliseerde luxe Princess fotokofferset

Als jij graag in stijl reist of iemand anders wilt verrassen met een uniek en opvallend cadeau, dan is deze Princess set fotokoffers perfect voor jou. Je ontwerpt de koffers zelf met jouw favoriete foto, collage, tekst of logo. Je kunt de koffers per stuk personaliseren, waardoor je jouw ultieme droomset kunt samenstellen. Het is een prachtig cadeau voor jouw beste vriendin die gaat emigreren of voor jouw broer die een wereldreis gaat maken. Een gepersonaliseerde kofferset is niet alleen een fantastisch cadeau voor anderen, maar ook voor jezelf.

De Princess Traveller reiskoffers zijn voorzien van vier 360 graden zwenkwielen voor extra reiscomfort, een cijferslot en elastische kruisbanden die het inpakken gemakkelijk en probleemloos maken. Het ontwerpen van jouw eigen kofferset is heel eenvoudig. Je uploadt simpelweg jouw favoriete foto’s in de editor of maakt een persoonlijke collage. Wij drukken jouw creaties haarscherp en full colour af en plaatsen ze daarna in de koffers. Maak nu een kofferset voor het hele gezin!

Princess Traveller is een Nederlands merk met een wereldwijde uitstraling. Het bedrijf hecht veel waarde aan betaalbare luxe, kwaliteit, betrouwbaarheid en productinnovatie. Princess onderscheidt zich door innovatief Dutch Design en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Het slot van de koffers is ingesteld op 0-0-0. Om jouw persoonlijke code in te stellen, druk je de knop aan de zijkant in en houd je deze ingedrukt. Draai aan de wieltjes om jouw code van drie cijfers in te stellen. Laat de knop aan de rechterkant los en jouw code is ingesteld.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvangt direct een korting!