Princess naamkoffer – Woezel & Pip (handbagage)

109.95

Meer informatie over de Woezel & Pip koffer met naam:
Merk: Princess Traveller
Afmetingen: 55 x 35 x 20 cm (cabin size)
Gewicht (leeg): 2,6 kg
Inhoud: 36 liter
Materiaal voorzijde: 100% super sterk polycarbonaat
Materiaal achterzijde: stevig en slagvast kunststof (ABS)
Materiaal print: 0,4 mm dik polyprop
Kenmerken van de inkt: UV bestendig, milieuvriendelijk en watervast
Wielen: 4 zwenkwielen
Extra: deze koffer is cabinsize en dus geschikt als handbagage
Extra : alleen de voorkant kan gepersonaliseerd worden

Gebruiksaanwijzing van het cijferslot 
Het slot is ingesteld op 0-0-0. Druk de knop aan de zijkant in en houd deze ingedrukt. Draai aan de wieltjes en stel jouw code van 3 cijfers in. Laat de knop aan de rechterkant los en je code is ingesteld.

SKU 354008 Categoriën ,

Beschrijving

Met een gepersonaliseerde Woezel & Pip koffer (handbagage) wordt de vakantie nog leuker. Als jouw kleintje binnenkort voor het eerst zijn of haar eigen koffer mag meenemen, is deze prachtige Woezel en Pip Princess koffer de perfecte keuze. Het vrolijke design met de schattige hondjes kan namelijk worden aangepast met de naam van jouw keuze. Het is een fantastisch cadeau voor jouw eigen kleintje, maar ook leuk om weg te geven aan kersverse ouders met een passie voor reizen of een Woezel & Pip fan. Deze cabin size koffer mag als handbagage worden vervoerd bij de meeste luchtvaartmaatschappijen.

De Princess Woezel & Pip reiskoffer heeft vier zwenkwieltjes met een draairichting van 360° voor meer reiscomfort. Het beschikt ook over een cijferslot en elastische kruisbanden om gemakkelijk en probleemloos in te pakken. Het personaliseren van de koffer is eenvoudig. Voeg gewoon de naam van jouw keuze toe aan het gezellige ontwerp en wij drukken jouw creatie haarscherp en full colour af om het in de koffer te plaatsen. Maak nu jouw eigen ultieme Woezel & Pip koffer!

Princess Traveller is een Nederlands merk met een internationale uitstraling. Het bedrijf hecht veel waarde aan betaalbare luxe, kwaliteit, betrouwbaarheid en productinnovatie. Princess onderscheidt zich door innovatie, het gebruik van Dutch Design en hoogwaardige materialen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvangt direct een korting!